O nama

Kreativna Energija svojim klijentima pruža rješenja u pronalasku ozbiljnog,smislenog i financijski optimalnog koncepta za poslovanje i ugodniji život.

Jednom kada naš klijent odluči krenuti
zelenim putem, naša misija je voditi ga kroz cjeloviti transformacijski proces, kako bi mu omogućili implementaciju rješenja kojima će postići svoje želje uz što je moguće veću uštedu i financijski benefit.

Bilo da naš klijent traži rješenja kojima će uštedjeti na potrošnji energenata (isključivo financijski aspekt), unaprijediti život i poslovanje,ili jednostavno želi započeti zelenu inicijativu održivog razvoja.

Naši partneri u ovom smislu proizvode uređaje i sav potrošni i instalacijski materijal za proizvodnju energetski obnovljivih sustava. Naš cilj je uvijek
pronaći i surađivati sa izvrsnim partnerima koji svojim proizvodom mogu ponuditi dugoročna i kvalitetna rješenja, te takva rješenja ponuditi kupcima i krajnjim korisnicima na hrvatskom tržištu.

subota, 9. listopada 2010.

Vjetrogeneratori 45 kW

WindEN vjetroelektrane

WindEN je švedska tvrtka sa sjedištem u Göteborgu, članica Mattson grupacije. Vjetroturbine i generatori tvrtke WindEN su dizajnirani i proizvedeni sa ciljem da osiguraju visoku kvalitetu i višegodišnji pouzdani rad po konkuretnoj cijeni, kako bi povrat investicije bio čim manji.
Uz prikladnu lokaciju, investicija u vjetrogenerator je profitabilna već nakon 5-6 godina, u usporedbi sa kupnjom iste količine električne energije na klasičan način. Sve vjetroturbine tvrtke WindEN su dizajnirane u skladu sa švedskim i europskim standardima proizvodnje manjih vjetroelektrana prema standardu SS-EN 61400-2:2006 (Sigurnost malih wjetroturbina), što je preduvjet za dobivanje odgovarajućeg CE certifikata. Ovo našim klijentima jamči visoki stupanj kvalitete i višegodišnji nesmetani rad.
WindEN 45 vjetrogenerator
WindeEN 45 vjetrogenerator snage 45 kW prikladan za manje pogone, farme, hotele i zgrade. Poželjno je da je na instaliranoj lokaciji prisutan prosječan godišnji vjetar od 6 m/s.
Sama turbina ima veliki raspon elisa, što jamči kvalitetnu opskrbu energijom čak i kod slabijeg vjetra. Visina tornja, ovisno o potrebi, iznosi od 19.5 - 36 m.
WindEN 45 proizvodi oko 106.000 kWh godišnje, pri prosječnom godišnjem vjetru od 6 m/s.
Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

:: www.kreativna-energija.hr :: 091.4207.007 :: 091.4200.666 :: info@kreativna-energija.hr ::