O nama

Kreativna Energija svojim klijentima pruža rješenja u pronalasku ozbiljnog,smislenog i financijski optimalnog koncepta za poslovanje i ugodniji život.

Jednom kada naš klijent odluči krenuti
zelenim putem, naša misija je voditi ga kroz cjeloviti transformacijski proces, kako bi mu omogućili implementaciju rješenja kojima će postići svoje želje uz što je moguće veću uštedu i financijski benefit.

Bilo da naš klijent traži rješenja kojima će uštedjeti na potrošnji energenata (isključivo financijski aspekt), unaprijediti život i poslovanje,ili jednostavno želi započeti zelenu inicijativu održivog razvoja.

Naši partneri u ovom smislu proizvode uređaje i sav potrošni i instalacijski materijal za proizvodnju energetski obnovljivih sustava. Naš cilj je uvijek
pronaći i surađivati sa izvrsnim partnerima koji svojim proizvodom mogu ponuditi dugoročna i kvalitetna rješenja, te takva rješenja ponuditi kupcima i krajnjim korisnicima na hrvatskom tržištu.

utorak, 14. rujna 2010.

Solarni vakuumski kolektor sa ugrađenim protočnim bojlerom

Protočni sustav sa ugrađenim akumulacijskim spremnikom kapaciteta od 150-385 litara. Patentirane vakumske cijevi imaju moć apsorpcije od 96% uz visoki stupanj vakumske iskoristivosti 5x10-4 Pa (što je 100 puta više od uobičajenih vakumskih cijevi na tržištu).
Unutarnji bojler otporan je na koroziju i utjecaj vanjskog okoliša i izrađen je od nehrđajućeg čelika SUS304. Nosač je modernog izgleda zaobljenih rubova, napravljen od galvaniziranog materijala i tretiran sa više od 14 procesa antikorozivne zaštite, što ga čini vrlo otpornim čak i u ekstremnim uvjetima uz garanciju od 10 godina. Sustavi su u cijelosti modularni i opcionalno mogu biti upravljani elektronikom kako bi dostava i protok tople vode bili automatizirani i optimalno distribuirani.
Protočni solarni sustavi bez pritiska i pod pritiskom su idealni za razne sportske klubove (gdje je potrošnja tople vode povećana), za apartmane i kuće. Smanjite troškove zagrijavanje vode i iskoristite besplatnu energiju sunca pomoću najkvalitetnijeg solarnog sustava tvrtke Himin. Korištenjem naših sustava štedite novac, ulažete u daljnji održivi razvoj, brinete se za očuvanje okoliša, i dugoročno smanjujete emisiju  štetnih plinova. 
Himin U-pipe kolektori posjeduju Keymark i CE certifikate te zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.
Za više informacija posjetite www.kreativna-energija.hr ili nas kontaktirajte putem e-maila ; info@kreativna-energija.hr

:: www.kreativna-energija.hr :: 091.4207.007 :: 091.4200.666 :: info@kreativna-energija.hr ::

Nema komentara: