O nama

Kreativna Energija svojim klijentima pruža rješenja u pronalasku ozbiljnog,smislenog i financijski optimalnog koncepta za poslovanje i ugodniji život.

Jednom kada naš klijent odluči krenuti
zelenim putem, naša misija je voditi ga kroz cjeloviti transformacijski proces, kako bi mu omogućili implementaciju rješenja kojima će postići svoje želje uz što je moguće veću uštedu i financijski benefit.

Bilo da naš klijent traži rješenja kojima će uštedjeti na potrošnji energenata (isključivo financijski aspekt), unaprijediti život i poslovanje,ili jednostavno želi započeti zelenu inicijativu održivog razvoja.

Naši partneri u ovom smislu proizvode uređaje i sav potrošni i instalacijski materijal za proizvodnju energetski obnovljivih sustava. Naš cilj je uvijek
pronaći i surađivati sa izvrsnim partnerima koji svojim proizvodom mogu ponuditi dugoročna i kvalitetna rješenja, te takva rješenja ponuditi kupcima i krajnjim korisnicima na hrvatskom tržištu.

ponedjeljak, 20. rujna 2010.

Split solarni sustavi

Split solarni sustavi označavaju solarne sustave čiji su osnovni dijelovi smješteni na najmanje dvije lokacije (npr. na krovu i u podrumu). Sastoje se od nekoliko elemenata: vakuumskih cijevnih kolektora postavljenih na krovu kuće ili zgrade, vodeng tanka (bojlera) za akumulaciju tople vode koji se najčešće nalazi u podrumu ili rijeđe na tavanu, te vodene pumpe koja cirkulira tekućinu od kolektora do bojlera. Ovo su osnovni elementi svakog split solarnog sustava. Odgovarajućim spajanjem u cjelinu, split solarni sustav čini visoko funkcionalan sustav za dobivanje besplatne topline sunca kroz veći dio godine. Najveću ulogu pri tome imaju vakuumski cijevni kolektori čija je glavna prednost naspram pločastih kolektora da imaju znatno bolju iskoristivost u jesenjem i zimskom periodu, što omogućava dulju iskoristivost cijelog solarnog sustava kroz čitavu godinu. Vakuumski kolektori su posebno pogodni za integraciju u sustave sa centralnim grijanjem, sustave sa podnim i zidnim grijanjem i hlađenjem, te sustave gdje je potrebna velika količina potrošne tople vode.
Himin Solar je tvrtka koja pruža jednostavna i učinkovita rješenja u svakodnevnom životu i poslovanju, svima koji su prepoznali opasnosti od klimatskih promjena i svakodnevni rast cijene energenata. Himin Solar je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i vodeći kineski izvoznik solarnih sustava za proizvodnju termalnih solarnih sustava i PV solarnih sustava, sa godišnjom prodajom od 2 miliona kvadratnih metara kolektora, što je ekvivalnet proizvedenoj količini u Europskoj Uniji i duplo veća količina od one proizvedene u SAD-u.
Himin U-pipe kolektori posjeduju solarni Keymark i CE certifikate te zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.
Za više informacija posjetite naše web stranice: www.kreativna-energija.hr ili nam pišite: info@kreativna-energija.hr


:: www.kreativna-energija.hr :: 091.4207.007 :: 091.4200.666 :: info@kreativna-energija.hr ::

Nema komentara: